Bacon drue kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : John Jensen Indsendt : |
|
|
kyllingen renses fyldes med bacon i tern
stenfri druer hvidløg salt og peber. Brunes godt i stegegryde steger ca. en time pr. kg. med 2 dl. hvidvin Tips: Tilbehør salat. Salaten blandes med forårsløg druer og bacon fra kyllingen olie og hvidvins eddike lidt sukker salt og peber. kartofler Kogte kolde kartofler vendes på pande i en afklaret SMØR med masser af timian og salt. fonden fryses til en andengod gang. |
|
Opskriften er vist 11313 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne