Italiensk Oksegtyde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Meget egnet Indsendt af : kitter Indsendt : Red : |
|
|
rør en rødvins lage på rødvin lage af kryderierne, kom kødet der i og lad det stå et døgn og trække.
dagen efter tager man, alle kryderierne fra, sigter væden fra for at være sikker på der ikke er noget tilbage af kryderier. rist løg og bladselleri af i olien, kom der efter kødet i og rist det med en stund, kom ledt af rodvins lagen i og kog det ved svag varme i ca 1 time eller til kødet synes mørt. jæve evt om nødvendig. smag til med salt og peber. sever bul´gur til og en god salat |
|
Opskriften er vist 6436 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne