Italiensk Oksegtyde

Italiensk Oksegtyde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Meget egnet

Indsendt af : kitter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 kg.okse kød i tern
2 kg.hakket løg
2 fl.rødvin
6 kanelstenger
12 nelliker
5-6 laurbærblade
1 håndsalt
1 spsk.peber grov
1 bdt.bladselleri
4 dl.olivenolie (koldpresset) kan også bruge koldpresset rapseolie
 
Opskrift:
rør en rødvins lage på rødvin lage af kryderierne, kom kødet der i og lad det stå et døgn og trække.

dagen efter tager man, alle kryderierne fra, sigter væden fra for at være sikker på der ikke er noget tilbage af kryderier.

rist løg og bladselleri af i olien, kom der efter kødet i og rist det med en stund, kom ledt af rodvins lagen i og kog det ved svag varme i ca 1 time eller til kødet synes mørt.

jæve evt om nødvendig. smag til med salt og peber. sever bul´gur til og en god salat





karakterer:
Opskriften er vist 6468 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu