Hellefisk på risbund
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Kog 3 dl. ris med 4,5 dl. vand og 1 bouillonterning i 15 minutter ved lavt blus og 15 minutter slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).
Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt mornaysaucen. Lad denne blanding simre lidt. Kom de kogte ris i et ildfast fad og læg hellefisk (optøet!) ovenpå. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time. |
|
Opskriften er vist 10445 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne