Fedtfattige pandekager
Fryseegnet : Fryseegnet. Indsendt af : Karina Indsendt : Red : |
|
|
Bland alt det tørre.
Pisk med en elpisker, mælk, æg og olie i. Tips: Bages på en slip-let-pande ved middel varme. Jeg bruger en suppeskefuld til en pandekage og "ryster" den ud, til den er på størrelse med en desserttallerken. |
|
Opskriften er vist 30735 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Fe - 2017-02-10 15:00:27 Jeg synes de ser lækre ud jeg prøver det Anonym - 2012-02-22 11:50:38 De er ikke lækre. Et æg, 4 dl vand, 4 dl mel, salt og kardemomme... slut færdig. et menneske - 2010-07-01 11:18:07 det ser virkelig ikke sæerlig godt ud! et lille tip: drop rugmelen:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne