Hellefisksalat med appelsin

Hellefisksalat med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hellefiskloins
 Salt
 hvid peber
3 avocadoer
1 dl.appelsinsaft
300 g. helbladet, frisk spinat
2 appelsiner, pillet og skåret i fileter
6 skiverbacon
 
 Dressing:
2 dl.olie
1 dl.appelsinsaft
2 tsk.sukker
1 spsk.hvidvinseddike
0.5 tsk.reven citronskal
1-2 stænktabasco
0.5 tsk.gul sennepspulver
 salt
 
Opskrift:
Hellefisken optøs, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen). Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekød, den groftskårne spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne.

Dressing:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild.





karakterer:
Opskriften er vist 11165 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu