Lammeculotte, rødvinssovs og saltkartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Rødbederne skal skæres i ganske tynde stave eller forkoges. Vend alle grøntsagerne med olie, krydderier og sukker. Læg dem i en stor bradepande, som også kan rumme kødet. Rids fedtlaget på kødet. Dup det tørt. Krydr med salt og peber. Brun kødet ved god varme på en pande. Kasser stegeskyen. Læg kødet i bradepanden ved grøntsagerne. Lad kødet stege 25- 30 min. og grøntsagerne ca. 40 min. Lad kødet hvile, mens grøntsagerne steger færdige. Skyl kartoflerne. Sæt dem over i en passende gryde med vand. T ilsæt salt, når vandet koger. Lad kartoflerne koge ved kraftig varme uden låg, til alt vandet er kogt væk og saltet sidder som et fint lag på kartoflerne. Sovs: Kog bouillon, sky og rødvin op. Jævn og tilsæt skyen samt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 113151 gange,
og udskrevet 2300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2007-02-13 19:30:47 Kartoflerne fungerede ikke rigtigt. Alt for salte Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Uh... den smagte godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne