Grøn Corma Ver. 2.0
Indsendt : Red : |
|
|
Sæt risene over i riskoger.
Ingredienserne skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter. Imens laves den aldeles pragtfulde sauce. Kom kokosmel og grønne chilier sammen med vand, birkes, sukker salt i blenderen. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt. Når det har stået 5 minutter, tilsættes kokosmælk, hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres |
|
Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne