Kinesiske Forårsruller
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hvidkålen i små stykker og kog den mør. Skær løg i små stykker. Kom margarinen i en gryde og kom kød, hvidkål, løg og salt, peber og sukker i, og steg det til kødet er brunt. Kom vand i og lad det koge i et par minutter eller til vandet er fordampet næsten helt. (Det må ikke være for vandet)
Pandekagerne: Kom æg, mælk vand og salt i en skål og rør melet i lidt efter lidt, til det har en passende konsistens. /ikke for tynd og ikke for tyk) Kom lidt margarine på panden (24 cm. i diameter) og kom dejen på, når margarinen er smeltet. Sørg for at fylde panden ud med dejen, og kom det resterende op i skålen igen, da det skal være tynde pandekager. Lad dem få lidt farve (men de må ikke blive så mørke, som med almindelige pandekager, da de ikke kan bukkes så. Vend den og steg på den anden side også. Tag den af og læg smørrebrødspapir eller bagepapir imellem pandekagerne, da de ellers kan gå i stykker når du skiller dem ad. Lad dem afkøle. Tag nu en pandekage og læg ud på bordet, og tag 1-2 skefuld "indmad" og læg det midt på pandekagen. Bøj den ene side hen over indmaden, så den anden side, og "lim" det sammen med en blanding af mel og vand. Tag derefter begge enderne og luk dem sammen også, og lim dem på samme måde. Når "limen" er blevet lidt tør, kan du friturestege /i en gryde) eller stege forårsrullerne på panden, til de er flotte gyldne/brune Tips: Du kan spise forårsrullerne som de er, eller du kan skære dem midt igennem og komme kinesisk soya, ketchup og 5-6 stænk tabasco i. Velbekomme ;-) |
|
Opskriften er vist 71188 gange,
og udskrevet 936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Madglad - 2018-11-21 22:11:24 Lavede dem i dag! Sindssyg gode. Tak for opskrift anonym - 2018-03-20 15:22:10 der mangler da vidst både rejer og gulerødder før man kan kalde det kinesiske forårsruller Per - 2018-01-11 10:42:56 Rullerne kan fryse både "rå" og stegte, men bedst er som rå karina - 2011-07-29 23:20:21 Hvis rullerne skal fryses, skal man så stege dem inden? ida - 2011-07-07 18:20:04 de er super gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne