Rissalat med tun 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Nickie Jessen Indsendt : Red : |
|
|
Rør de kolde ris med olie, hvidvinseddike, citronskal, salt og peber.
Hæld væden fra tunfisken og bland den i risene. Skær tomaterne i meget små tern, og vend dem i sammen med kapers og hakket dild. Smag til med salt og peber. Tips: Salaten kan holde sig 1-2 dage i køleskabet, og egner sig iøvrigt glimrende til madpakken eller skovturen. |
|
Opskriften er vist 5212 gange,
og udskrevet 94 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne