Lækre pandekager med øl
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
de tørre ingredienser blandes sammen, derefter tilsættes æg, mælk og øl. Til sidst kommes olie i.
kom margarine på panden, (den første pandekage bliver altid dårlig, fordi panden ikke er varm og fugtig nok) efter den første pandekage, kommes mere margarine på, da det faktisk giver meget af smagen og sprødhed. (ikke spare!) man kan evt. putte revet os og skinke i, rulle dem, og putte dem ind i oven i ca. 6-8 min. |
|
Opskriften er vist 10059 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne