Hjemmelavet musli
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 1 dl sirup på en forvarmet pande.
Når det begynder at stege hælder du havregrynene over panden og røre rundt. Når havregrynene er varme putter du de hakkede nødder, rosinerne og kokos i (Evt. kakao) Rør godt rundt hæld de resterende sirup i det mår gerne klumpe når muslien er rigtig varm forsvinder klumperne af sig selv. Smag til om der mangler mere sirup hvis du gerne vil have den sødere. Når muslien er stegt/sprød så er den klar. Lad den køle ned inden du bruger den. Serveres med mælk eller yoghurt. |
|
Opskriften er vist 15458 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne