Krustader med skaldyr a la creme
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
1.
udstik fire cikler af de to butterdejsplader. Læg dem som bunde på bagepapir. Af de andre to plader udstikkes tilsvarende, dog så det indre også fjernes, så der kun er smalle ringge tilbage. Dejresterne rulles sammen og der udstikkes et hold af bunde mere. Der opbygges kanter med æg som bindemiddel på hver af de fire bunde. Krustaderne bages ved 200 grader i 20 minutter til de er lysebrune. 2. Sauter det hakkede løg og alle skaldyrene i smørret. Tag dem op med hulske og afbag med melet. Spæd med vin og fløde og kom skaldyrene tilbage. 3. Skær aspargesene i mindre stykker og blancher dem kort i letsaltet vand. Kom dem op i stuvningen og smag til med salt og peber, samt dild. Serveres med citron og mere dild til pynt. |
|
Opskriften er vist 11710 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2013-12-30 17:22:45 Denne opskrift er jo ikke krustader. Krustader er dej, man dypper et jern i. Disse er vel bare en slags butterdejs tarteletter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne