Lækker Chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Kan kun stå på køl. Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden stiv. Bræk chokoladen i stykker. Læg den i en skål og smelt chokoladen over et vandbad. Rør æggeblommer med sukker, appelsinskal. Hæld chokoladen i lidt efter lidt. Vend flødeskum og æggehvider i chokoladen. Hæld chokolademoussen op i en skål eller portionsglas og stil den koldt mindst ½ time. Pynt med flødeskum og reven chokolade.
|
|
Opskriften er vist 31699 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Luccca - 2014-09-30 16:57:42 Elsker denne opskrift elsker den elsker den elsker den! hvorfor kommer der små chokolade klumper martin - 2013-03-02 15:07:04 Jeg brugte lidt mere chokolade, og tilføjede en hættefuld nolly prat. Moussen smagte fantastisk. Næste gang vil jeg dog bruge 70 % chokolade, tror det giver det sidste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne