Kinesisk risret med rejer

Kinesisk risret med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 tekopøkologiske ris
4 tekopvand
1 spsk.olie
200 g.bacon
1 dl.olie
6 hele æg
1 spsk.sojasauce
3 dl.frosne ærter
1 rød peberfrugt i tern
400 g.rejer - gerne store
 salt
 
Opskrift:
Ris, vand og 1 spsk. olie koges i en gryde med låg i ca. 40 min. Hældes herefter på et fad og afsvaler uden at klumpe.
Bacon klippes i strimler og steger i 1 dl. olie. Når de er sprøde tages de op.
6 hele æg piskes sammen med soja og hældes i olien fra bacon. Rør hele tiden. Når æggene begynder at stivne, tilsættes ærterne og peberfrugten samt rejerne. Herefter tilsættes de kogte ris og alt blandes sammen og smages til med salt.

Tips:

En lækker ret der kan nydes med pinde. Flotte farver og så er den nem.





karakterer:
Opskriften er vist 9347 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-12 19:21:21
Min søn på 1,5 år var helt vild med retten - endeligt noget han gider at spise!!!

  -   2010-05-30 08:42:02
Kanon lækker. Pynt med tigerrejer.