Kinesisk risret med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
Ris, vand og 1 spsk. olie koges i en gryde med låg i ca. 40 min. Hældes herefter på et fad og afsvaler uden at klumpe.
Bacon klippes i strimler og steger i 1 dl. olie. Når de er sprøde tages de op. 6 hele æg piskes sammen med soja og hældes i olien fra bacon. Rør hele tiden. Når æggene begynder at stivne, tilsættes ærterne og peberfrugten samt rejerne. Herefter tilsættes de kogte ris og alt blandes sammen og smages til med salt. Tips: En lækker ret der kan nydes med pinde. Flotte farver og så er den nem. |
|
Opskriften er vist 9347 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-12 19:21:21 Min søn på 1,5 år var helt vild med retten - endeligt noget han gider at spise!!! MC - 2010-05-30 08:42:02 Kanon lækker. Pynt med tigerrejer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne