Marinerede kyllinge- og grønsagsspid
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden.
Skær kyllingekødet i små stykker og kom dem i en plasticpose sammen med marinaden.
Lad kødet marinere i 30-60 minutter.
sæt kyllingestykkerne på grillspyd. Skær grønsagerne i passende stykker og sæt også dem på grillspyd. Beklæd en bradepande med folie, læg spyddene i denne og pensl dem med marinaden. Grill spyddene ved stærk varme 250 grader C i ca. 10 minutter. Vend spyddene et par gange i løbet af stegetiden. Tomatsauce: Hak løget til tomatsaucen og svits det i olien. Tilsæt presset hvidløg, lad det svitse med et kort øjeblik og hæld derpå de hakkede tomater ved. Tilsæt krydderierne og lad saucen koge i 10-15 minutter. Server grillspyddene med ris og tomatsauce. |
|
Opskriften er vist 3128 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne