Müslikage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Ulrikke / Rosen Indsendt : Red : |
|
|
Først kommer du sukkeret på den varme pande/gryde. Alle de tørre ingredienser hældes derpå, når sukkeret begynder at smelte. Det skal helst ikke have for høj varme, da sukkeret nemt kan brænde på eller komme til at smage brændt og blive mørkt. De ristes godt igennem så det er varmt. Derefter kommes alle de øvrige ingredienser i. De smeltes sammen til det er en klæbrig masse. Blandingen kommes ud på en bageplade, med et stykke bagepapir på, som er smurt. (så kagen ikke hænge ved). Det hele fordeles på pladen i 1,5 - 2,5 cm tyggelse.
Bages ved 200 grader i ca. 15-20 min. Mens kagen bages, hakkes chokoladet i mellem stykker. Derefter smeltes det ved vandbad. Når kagen er færdag og stadig lun, hældes det smeltede chokolade over og fordeles ud over kagen og lader det tørre ovenpå. Denne kage er nem og meget hurtig at lave. Den er meget børnevenlig(; |
|
Opskriften er vist 13783 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-29 16:14:53 Tykkelse staves altså ikke med 2 g-er, det har ikke noget at gøre med at tygge, men det at være tyk med K. venlig hilsen Inge MC susib - 2012-03-10 09:40:51 Jeg kan ikke få ingredienserne til at smelte sammen som en klæbrig masse. Kagen smager fint, men det smuldrer og skal nærmest spises med ske! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne