Varm æblekage 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Jannie Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, udhules og skæres i tynde både. Ildfast fad smøres med smør eller margarine, og æbleskiverne lægges heri.
Herefter drysses med kanelsukker, mængden kommer an på smag, men jeg bruger ca. ½ dl. Smør, mel, vaniljesukker og sukker blandes til en tør smuldrende dej, og drysses henover æblerne, så det ligger jævnt. Til sidst kommes der lidt kanel på toppen, både til farve og smag. Bages i ovn ved 175 grader til det er gyldenbrunt, ca. 15-20 minutter. Serveres varmt med kold vaniljecreme til, velbekomme. |
|
Opskriften er vist 14939 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne