Marcipankage 05
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Ulrikke Indsendt : Red : |
|
|
Dej: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk den med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 stykker og rul dem ud til runde plader - ca. 30 cm i diameter. Læg den ene plade på bagepapir eller smurt bageplade.
Fyld: Fordel marcipanen herpå (ikke helt ud til kanten) og læg den anden plade over. Rul pladernes kanter sammen mod midten (2 cm bred kant). Pensl med æg og drys med sukker. Bag den midt i ovnen. Server kagen lun. Tips: Tilbehør: 200 g hindbær ¼ liter cremefraiche Bagetid: Ca. 12 min. ved 225°. Til den er gylden. |
|
Opskriften er vist 6390 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sebastian - 2012-04-03 09:54:16 jeg synes godt at der kunne være nogle billeder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne