Verdens Bedste Fastelavnsboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Ulrikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret hakkes i melet. Derefter tilsættes sukker og salt.
Gæren opløses i den lunede mælk. Blandes i melblandingen sammen med ægget. Dejen æltes og hæver 30 minutter. Imens laves fyldet: Æg, vaniliesukker, mælk og sukker piskes sammen i en gryde og varmes op. Når det næsten koger tilsættes melet og det koger godt igennem under piskning. Dejen deles i 16 stykker som rulles ud til firkanter. Herpå lægges lidt creme og dejen trykkes sammen herom. Bollerne lægges med sammenføjningen nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæver 40-45 minutter! Skal IKKE pensles!! Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. Serveres gerne lune, pyntet med glasur eller hvad man nu ønsker at putte på:) |
|
Opskriften er vist 20518 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2016-11-08 16:39:37 De er godkendt!👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne