Plankefisk (Helleflyndersteaks)
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges møre, vandet hæles fra og kartoflerne moses, æg, smør, salt og peber røres i. Mosen sprøjtes ud i en ring på kanten af en bøfplanke. Grønsagerne renses, bønner halveres, peberfrugt strimles, broccoli i små buketter, forårsløg i skrå stykker, champignoner skives. Bønner, peberfrugt, broccoli og forårsløg blancheres. Heleflyndersteaks vendes i mel og steges næsten færdig på en pande i smør, 3-4 minutter på hver side. Læg en helleflyndersteak midt på hver bræt inden for kartoffelmosringen. De blancherede grønsager og champignon ristes på en tør pande og placeres på bøfplanken. Stil planken i en forvarmet ovn ved 275 grader C varme med grillen tændt i ca. 10 minutter, til kartoffelmosen får en gylden farve. Tips: Retten kan gøres klar i god tid og blot grilles lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 11791 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne