Hellefisk a la Kina
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Kina Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 grader på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern.
Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber. Serveres med jasminris. |
|
Opskriften er vist 15001 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er okaygod men den skal bare ha meget salt!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne