Hellefisk a la Kina

Hellefisk a la Kina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Kina

KinaKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400-600 g.hellefiskfileter
 
 Marinade:
0.5 dl.sojasauce
1 spsk.finthakket syltet ingefær
1 spsk.ingefærlage
 
 Sauce:
1 ds.Ananasringe
2 røde peberfrugter
 dl.fiskebouillon
1 dl.rosiner
1 tsk.citronsaft
1 tsk.vineddike
1 tsk.sukker
1 spsk.ingefærlage
2 tsk.majsstivelse
0.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk krydderurter
 
Opskrift:
Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 grader på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern.

Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.

Serveres med jasminris.





karakterer:
Opskriften er vist 15029 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
den er okaygod men den skal bare ha meget salt!!