Mini rugbrød
Indsendt af : LPcook Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør gæren ud i håndvarmt vand i en skål.
2. Hæld olien i. 3. Tilsæt sirup, salt og begge typer mel og ælt det godt sammen. 4. Drys mel på bordpladen og på dejen så den ikke klistrer. 5. Lad dejen hæve i 15 min og spis en mælkesnitte. 6. Tænd ovnen på 225 grader. 7. Ælt dejen igennem, form den til en pølse og del den i 8 stykker. Form dem dem som små rugbrød og sæt den på en bageplade med bagepapir. 8. Lad rugbrødene efterhæve i yderligere 15 min. 9. Prik i overfladen med en gaffel. 10. Pensl med sammenpisket æg. 11. Rugbrødene bages midt i ovnen i ca. 15 min. Tips: Gode til madpakken og på udflugter |
|
Opskriften er vist 18745 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer TKH - 2012-01-24 15:16:41 Smager dejligt og er nemt at bage. Ved dobbelt portion kun 1 pk. gær og så en halv times hævetid. Det bliver rigtigt lækkert hvis du tilsætter 200g 5-kornsblanding. :) AHC - 2012-01-22 14:28:42 Virkelig nemme at lave for sådan en som mig der absolut ikke er ferm til bagning. Og så er de specielt egnet til at lave med mindre børn. De er i ovnen nu, så karakter og kommenar om de er gode kommer senere :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne