Kanel/æble Boller
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand og mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser - mel til sidst lidt efter lidt. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted, tildækket, ca. ½ time. Dejen æltes igennem og formes til boller. Efterhæver ca. 30 min. Pensl med sammenpisket æg og drysses med kanelsukker. Bages midt i ovnen ca. 15 min v 200 grader
Tips: Erstat evt. noget af hvedemel af havregryn |
|
Opskriften er vist 33347 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kringle - 2012-11-25 08:12:32 skal der både kanel og sukker i dejen, og så drysses ovenpå anonym - 2012-08-15 20:08:44 Brugte kun 2 æbler, og skar dem i tern, så dejen ikke blev for våd. Brugte også kun 750 gr. mel og 250 gr havregryn. Tror næste gang der også skal valnødder i. Sus - 2012-03-12 17:17:37 Total meget for lidt mel!!! Lavede en halv portion og puttede nok 200g ekstra i, før den blev formelig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne