Ovnbraiseret hellefisk i kartoffelfrakke
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fisk:
Spinaten blancheres i kogende vand. På fisken lægges først et lag spinat som krydres med salt, peber, reven muskatnød samt en anelse citronsaft. Kartoflerne som er skåret i tynde skiver, lægges tagdækket ovenpå. Smøres let med olivenolie. Bages i ovnen ved 180 grader C, i 10 minutter. Sauce: Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune. Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter. Fløden tilsættes og koges godt igennem. Smages til med salt og peber. Inden servering piskes koldt smør i. Tilbehør: Pastaen koges i letsaltet vand tilsat lidt olivenolie. Forårsløgene og slikærterne dampes sprøde hver for sig, i lidt vand og smør. Anretning: På en varm tallerken toppes pastaen op, fisken og grønsagerne anrettes omkring pastaen. Omkranses med lidt sauce. Drysses med lidt hakket purløg. Resten af saucen serveres à part. |
|
Opskriften er vist 10566 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe A Hansen - 2013-05-28 16:14:22 Prøv den til en hummermousse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne