Frisk stegt torskerogn med råkost
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Torskerogn:
Kog rognen i ca. 1 liter vand, tilsæt 1 tsk salt og evt et par spsk eddike i 10-15 min. Skær den kogte rogn i ca. 2 cm brede skiver. Steg torskerognen i lidt olie, tilsat lidt smør i ca. 3-4 min.på hver side til skiverne er gyldne. Råkost: Skræl gulerødder og rødbeder, og riv dem groft. Smag til med saften af 1 appelsin. Drys ristede græskarkerner over. Servér ristet torskerogn med råkost og ovnstegte kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 12140 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne