Perfekt Majsbrød
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Margaret Indsendt : |
|
|
Bland mel, sukker, bagepulver, og salt med majsmel. Tilsæt æg, mælk og olie. Omrør grundigt til dejen er glat og jævn. Hæld i smurt 23x23x5 cm form.
Bag i 215 grader ovn i 12-15 min. |
|
Opskriften er vist 10398 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne