Æggesalat 08
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Ingrid Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene koges, og imens hakkes løgene, springløgene og purløgene meget fint. Når æggene er kogt færdigt, lægges de i koldt vand, så de køler hurtigere af. Vent ca. 10 min. Æggene pilles og halveres og skæres i tern (Gerne så små som muligt).
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen, smag til med karry, salt og peber. Løg, æg og fintklippet purløg tilsættes og der røres godt rundt. Stil derefter æggesalaten i køleskabet, og vent ca ½ time inden servering. Tips: Super lækker til en forårs- eller sommer frokost udendørs. |
|
Opskriften er vist 25014 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jytte - 2014-08-21 10:51:38 Super lækker og meget frisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne