Chokolade og Jaffa Soufflé med chokolade cream
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke frysegnet Indsendt af : Niessau Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 ° C. Smelt chokoladen, tilsæt derefter æggeblommerne indtil blandingen er tyk og godt blandet.
Pisk æggehviden og gradvist tilføjes sukker indtil det tager form og bliver stift. Bland 1 / 3 af marengsen i chokolade-mixen indtil blandingen er løsnet. Tilføj nu 2 / 3 af marengsen og forsigtigt fold blandingen indtil det godt blandet. Nu skal ramekinsene klargøres. Smøret skal der penseles opad ramekinsene (Så vokser soufflen korrekt op ad ramkinen). Læg en skefuld sukker i ramskin og rul sukker rundt ved at vippe ramskinen, fra side til side, frem og tilbage, fordel jævnt på sidderne. Dette gøres på alle ramskin. Hæld blandingen ramekinsene, fyld dem kun halvt. Skær appelsiner i både m. skræl og læg dem i en gryde, kvæl dem i sukker og hæld et strejf af vand i. Bring appelsinerne i kog og lad det køle ned i ca 3 minutter. Derefter skal det bringes i kog igen og så skal det køle af. Tag skrællen af, og skær de kandiseret appelsiner i tern. Derefter placeres en lille mængde i de halvt fyldte soufflér. Fyld så resten af Souffle blandingen i ramekinerne. OBS de skal ikke fyldes helt op til kanten. Bagetid er ca. 8 minutter, indtil soufflén er steget højt op. Pisk fløden til flødeskum og kom den revne chokolade i. Støv Soufflén med flormelis og server :) Tips: Tip: - Få ikke blandingen på sidderne af Ramekin, dette medføre at soufflén brænder sig fast og er ude af stand til at stige op. - Brug en god ovn - Ikke over pisk fløden, den må godt være lidt våd - Sidderne bør være sprøde, og indeni smattet - Åben i midten af Soufflén og slip en skefyld af flødeskum blandingen i Serveres varm! |
|
Opskriften er vist 7588 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne