Pasta med øl og svampe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Minbuddha Indsendt : Red : |
|
|
Løg hakkes groft, svitses i god olivenolie. Spinaten tilsættes og skal have lov til at stå og afgive vand. (Noget af vandet kan med fordel dampes væk ved at forme et "hul" i midten).
Svampene svitses, hvorefter fløden, øllet og bouillonen hældes ud over retten. Rør stille og roligt og lad retten simre indtil pastaen er færdig med at koge. Når pastaen er klar, hældes pastaen ned i retten og bliver vendt i sovsen. Lad det koge op, og retten er færdig Smages selvfølgelig til med salt og peber Tips: Man kan med fordel jævne sovsen for at få en lidt mere cremet konsistens. |
|
Opskriften er vist 5490 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne