Frisk pastasalat
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt af : Ingrid Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Denne her opskrift handler meget om at man selv kan bestemme hvor meget der skal i af hver ingrediens.
Kog pastaen og mens den koger, skæres grøntsagerne ud. Hvis man ikke har så meget kylling, kan de godt skæres i mindre stykker. Når pastaen er færdig, lader man den køle stille og roligt, og når den er fingervarm, hældes grøntsagerne og kyllingen i. Mayonnaise tilsættes sammen med creme fraiche, og derefter tilsættes krydderierne. Salt og peber er efter behov. Stil den i køleskabet og nyd den kold som tilbehør til fx grill, eller nyd den alene. God fornøjelse! |
|
Opskriften er vist 73328 gange,
og udskrevet 1105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-07 09:31:36 Jeg syntes den er lækker, man kan spise flute til :) anonym - 2012-02-28 08:13:30 Smager Knap så godt. espanagirl - 2010-08-01 01:40:56 Den lyder superlækker. - og fedt at man kan finde inspiration til sin madlavning herinde.. :-) vibe rask heuck - 2010-05-26 18:25:20 lidt kedeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne