Skindstegt torskefilet med sommergrønt
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gå fisken efter for ben ved at kører fingeren over fileten, del fileten i 8 stykker, vend den og skær ridser i skindet
En pande varmes godt med olie, drys groft salt i olien, det modvirker at skindet hænger fast.
Steg fisken på skindsiden først, til den begynder at blive mælkehvid på toppen, så vendes forsigtigt og steger ganske kort så den får lidt farve.
Klip det meste af toppen af, lad 5 cm side på, skræl gulerødderne, halverer store gulerødder på langs, så de er lillefingertyke. Forårsløgene renses. De yderste blade tages af spidskålen, den halveres og stokken skæres ud, snittes i ca. 2. Cm. Sukkerærterne snittes på skrå i tynde strimler. Gulerødder og forårsløg blancheres godt i letsaltet vand, kål og ærter blancheres et par minutter. Persilleolie: Skyl persillen grundigt og blend med olivenolie, smag til med citronsaft salt og peber. Anret spidskål/ærter på en tallerken, placer fisken herpå og gulerødder og løg herover, pynt med persilleoie, og server med nye kartofler og evt. en agurkesalat vi har strimlet agurken på langs, lidt a la spaghetti |
|
Opskriften er vist 14189 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne