Italiensk Basilikumspesto
Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Rist Pinjekernerne ved (svag varme) til de bliver gyldne. Blend hvidløg og basilikums bladene sammen, tilsæt parmesan og de ristede pinjekerner. Derefter hæld Olivenolien i lidt efter lidt til ønsket tykkelse. Smag til med salt og peber.
Tips: Tip: Tilsæt evt. 1/3 af en chilli. |
|
Opskriften er vist 5638 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne