Hot hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Yoghurten røres med masala.
Fisken skæres i 2½ x 2½ cm terninger og vendes i yoghurten. marineres i køleskab ca. 20 min.
Fisken afdryppes i en sigte. Fisk og grønsager sættes på spyd og lægges i en smurt bradepande.
Dryppes med smør og drysses med salt og peber.
Grilles under ovngrillen eller på havegrillen ca. 3 min. på hver side til fisken lige netop er mør. |
|
Opskriften er vist 12537 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne