Kylling ala karry og grønsager

Kylling ala karry og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Helle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kylling i små tern
3 tsk.karry
1 tsk.cayennepeber
 margarine
 
250 g.ris
5 dl.vand
 
 
400 g.grønsager (fx. spinat, broccoli, bønner)
1 frisk chili
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kom margarine på panden og lade det smelte, kom karry og cayennepeber på og lad dette simre lidt, kom derefter kyllingen på og steg det godt.

kog risene i 12 min og lad dem hvile.

vask panden og kom lidt margarine på og svits grønsagerne i 5 min, kom derefter risene på og lade dem svitse med i 10 min.

kom til sidste kyllingen i, samt en fint hakket chili og fløde og kog det op.

Tips:

serveres evt. med groft flutes og en grøn salat (iceberg, asparges, avokado, forårsløg og agurk med hjemmelavet hvidløgsdressing).





karakterer:
Opskriften er vist 7176 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-15 16:47:37
Kom ca. ½ l vand ved sammen med fløde ellers brænder det hurtigt på :)