Kylling ala karry og grønsager
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Kom margarine på panden og lade det smelte, kom karry og cayennepeber på og lad dette simre lidt, kom derefter kyllingen på og steg det godt.
kog risene i 12 min og lad dem hvile. vask panden og kom lidt margarine på og svits grønsagerne i 5 min, kom derefter risene på og lade dem svitse med i 10 min. kom til sidste kyllingen i, samt en fint hakket chili og fløde og kog det op. Tips: serveres evt. med groft flutes og en grøn salat (iceberg, asparges, avokado, forårsløg og agurk med hjemmelavet hvidløgsdressing). |
|
Opskriften er vist 7174 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-15 16:47:37 Kom ca. ½ l vand ved sammen med fløde ellers brænder det hurtigt på :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne