Engelske Doughnuts (nemme)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cissr Indsendt : Red : |
|
|
Slå æggene ud i en skål, kom sukker i og pisk til en luftig æggesnaps.
Kom yoghurt, vanilje, salt og smør i pisk KORT. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og si dem i dejen, mens du rører forsigtigt med en ske. Hvis du rører for meget bliver de seje. Drys mel på bordet og rul en klump dej ud på bordet. Skal rulles ud til ca 1 cm. Du skal nu bruge 2 runde forme, en stor og en lille (jeg plejer at bruge en kop og en sodavandsprop). "Hullerne" bruges også. Hæld olien i en gryde og varm det op til ca 180 grader. Mens du venter på olien kan du gøre en bakke klar, fedtsugende papir på (gerne køkkenrulle). Brug en hulske til at stille komme ringene i gryden et par stykker af gangen (de må ikke lægge for tæt) steg i ca 1 min på hver side, eller til de er gyldenbrune. Læg dem op på bakken til afkøling. Steg derefter doughnut hullerne på samme måde. Anret dem på en tallerken og sigt flormelis over. |
|
Opskriften er vist 7212 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne