Hellefisk i ovn med ris og grøntsager
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.
|
|
Opskriften er vist 35823 gange,
og udskrevet 1142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Tk - 2021-03-12 19:22:21 Smager ikke af meget, og bliver let tør. Der skal mere væde i. Dorte - 2019-06-11 17:35:17 Mon man bruge quinoa istedet for ris? Stella - 2014-05-04 18:42:47 Dette er en herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Kunne ikke få fennikel men brugte løg, porrer og bladselleri. Annika - 2008-05-27 20:01:42 Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne