Hellefisk i ovn med ris og grøntsager

Hellefisk i ovn med ris og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.hellefiskfilet
1 porre, skåret i ringe
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronpeber
100 g.smør
1 dl.fiskebouillon
300 g.letkogte ris
1 tsk.gurkemeje
 salt
 
Opskrift:
Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 35823 gange,
og udskrevet 1142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-03-12 19:22:21
Smager ikke af meget, og bliver let tør. Der skal mere væde i.

  -   2019-06-11 17:35:17
Mon man bruge quinoa istedet for ris?

  -   2014-05-04 18:42:47
Dette er en herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Kunne ikke få fennikel men brugte løg, porrer og bladselleri.

  -   2008-05-27 20:01:42
Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert.