Madpandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Pernille Sutrow Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
slå æggene ud i en skål, pisk sammen med salt og mel til en dej uden klumper. Tilsæt mælken lidt af gangen.
Varm en pande godt op og tilsæt lidt margarine og steg pandekagerne. Hold varme til fyldet skal på. Lav efter smag en kød/grøntsagsfyld og rul pandekager omfyldet. |
|
Opskriften er vist 70167 gange,
og udskrevet 1140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2017-06-03 11:50:43 Kan pandekagerne fryses så de kan laves lidt på forkant ? Per - 2013-01-18 16:55:02 Vi fik 7 pandekager med en pande på 23 cm. i diameter Mia - 2012-01-10 18:10:28 Denne her opskrift er bare fantastisk kunne spise den hver dag hvis det skulle være! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne