Karamelkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof, sukker, vanillesukker og sirup til en luftig masse og bland mel og bagepulver i.
Form dejen til 3 eller 4 fingertykke stænger af samme længde som en bageplade, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Tryk dem med en gaffel, så der dannes riller på langs. Bag stængerne midt i ovnen ved 175 grader C i ca. 14 minutter og skær dem i skrå eller lige stykker, mens de stadig er varme. |
|
Opskriften er vist 9566 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne