Hellefisk med citronfløde

Hellefisk med citronfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 stk.hellefiskfilet a 100 g
100 g.hakket laks
50 g.sauteret hakket spinat
2 spsk.cognac
 Salt
 peber
 
 Citronfløde:
3 dl.piskefløde
2 dl.fiskebouillon
0.5 citron saft heraf
50 g.grofthakket citronmelisse
1 spsk.ahornsirup
 
Opskrift:
Bland laksekødet med spinat, cognac, salt og peber. Smør farsen på hellefisken. Stil fisken koldt. Reducer fiskefonden til 1/3, tilsæt derefter fløde, citronsaft og sirup. Kog til saucekonsistens. Smag saucen til. Damp fisken ca. 8 minutter i en 200 grader varm ovn.
Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 17059 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu