Hellefisk med citronfløde
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Bland laksekødet med spinat, cognac, salt og peber. Smør farsen på hellefisken. Stil fisken koldt. Reducer fiskefonden til 1/3, tilsæt derefter fløde, citronsaft og sirup. Kog til saucekonsistens. Smag saucen til. Damp fisken ca. 8 minutter i en 200 grader varm ovn.
Server straks. |
|
Opskriften er vist 17059 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne