Burgerboller 02
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Thina Indsendt : Red : |
|
|
Dejen blandes og æltes i 5 minutter til den er blød og slipper let.
Dejen forhæver i 30 min. Bollerne formes i 16 stk boller flade ca. 7 cm i diameter. Boller efterhæver i 30 min. Pensel med vand og drys med sesamfrø Bagetid 12-15 minutter |
|
Opskriften er vist 17638 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2010-09-01 21:29:06 til sån en omgang skal man bruge min 1 spk salt hæve en time så man får mest muligt ud af hævningen, bag ved 200 grader i 18-20 min afh af hvilken ovn man har... Thina - 2010-04-11 09:05:46 Bages ved 225 grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne