Pitabrød 03
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Thina Indsendt : Red : |
|
|
Alle enheder æltes i 5 min.
Forhæver i 30 min. Dejen deles i 16 stk. bollerne formes og trykkes flade, ca. 7cm i diameter. efterhæver i 30 min. Bagetid ca. 12-15 min. |
|
Opskriften er vist 11892 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2016-10-22 19:00:44 Min mand har lige lavet dem her, og de blev noget bedre end dem jeg plejer at laver :D Vi havde bare ingen durum mel, men de smagte fint uden. Et 5tal fra os. Maria K - 2013-05-27 09:30:23 Hvor mange grader.. 200? johnny - 2012-01-25 04:52:51 pitabrød skal bages i kort tid og på meget høj tenp. ca. 250c. kun lige til de er gyldne ellers bliver de for tørre og hvis de skal i fryser lidt kortere tid da de vil let blive tørre under opvarmning janmøhl - 2010-12-17 13:06:32 Jeg nøjedes med at bruge 50 gr gær til denne opskrift, og det var såmænd rigeligt, ellers eksploderer de, brug lidt tid til efter- hævning, gerne 60 min. Rør ikke alt melet i med det samme, ellers bli'r de alt for tunge, vil også mene at ca 800-900 gr mel var nok, formes til flade brød, og trykkes løbende flade i hævetiden, gerne hver 10 min. De bli'r superlækre :) Jens - 2010-05-22 15:58:55 Hvor meget varme skal de ha'? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne