Falunkorv
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Røget medister og grøntsager skæres i skiver. Lægges lagvis i et smurt ildfast fad.
Sørg for at der er føde til at dække lagende pga. fordampning. Rør rundt i retten undervejs så øverste lag ikke branker. Tips: Retten kan gøres billig, eller man kan bruge andet så som: Gulerødder, Broccoli, Blomkål, Bacon i små stykker, Hvidløg, eller andet efter ønske. God appetit |
|
Opskriften er vist 12391 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer joeson - 2014-03-17 19:26:45 Sorry. Det glemte jeg. I ovn ved 200 grader. ca 30-45 min til alt føles gennemstegt/bagt :) Anni - 2013-02-27 09:54:13 Hvor lang tid skal retten have, ved hvilken temperatur? Jessica - 2012-08-07 05:22:50 Jeg giver Hans ret. Denne ret minder en svensk ret, hvilket jeg tror, den skal ligne. Den ret jeg mener hedder korv stroganoff, hvor det er en falukorv, som er en billig svensk pølse. Resten af opskriften minder om en korv stroganoff, der er dog normalt hverken squash eller champignon i den helt alm., og man kan bruge tomatpure eller hakkede tomater, men det er en smagssag :). Hvis du googler "korv stroganoff", så vil du finde masser af opskrifter, der ligner din. Maria - 2011-03-02 19:35:11 Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvor høj varme? Hans - 2010-07-09 13:56:15 Jeg havde fået fat i en rigtig svensk falunkorv, og den hævede retten op til nye højder, og så brugte vi bare madfløde a.h.t. vægten, men det var heller ikke så ringe. Fin og letlavet sommerret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne