Chokoladeroulade med daimfyld 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sausan Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Kartoffelmel, hvedemel, cacao og bagepulver blandes og sigtes ned i æggeblandingen. Kom bagepapir i formen og smør flydende margarine på. Hæld dejen i formen og bag 5 min ved 250°. kom lidt rørsukker på bagepapir og vend kagen ud på den og lig formen ovenpå og lad den køle af mens fyldet laves. Pisk fløden og kom flormelis og knuste daim i. Fordel på kagen og rul sammen. Drys evt med flormelis inden servering. |
|
Opskriften er vist 13949 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-16 17:00:30 Hvilken form snakker vi om? ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne