Tomatsalat 05
Fryseegnet : nej Indsendt af : HME Indsendt : Red : |
|
|
Skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt i et halvdybt fad. Pisk marinaden sammen og smag den godt til. Hæld den over tomaterne. Pynt med striber af finklippet purløg og finhakket løg. Trækker helst ½-1 time inden severingen.
Tomatsalaten serveres som selvstændig forret eller natmad med sprød lun flute. Den kan også være en del af en hors d`oeuvre. Desuden passer tomatsalat til de fleste stegte retter af kød, fisk og fjerkræ. Tips: Tomatsalaten kan varieres med forskeligt kryddergrønt i stedet for løg og purløg. F.eks. hakket persille, estragon, basilikum, brøndkarse eller hvidløgstop. TIPS: Anvend altid dybrøde fuldmodne tomater |
|
Opskriften er vist 11303 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne