Gulerodsboller 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lilith Indsendt : Red : |
|
|
1. Hæld vand og ymer i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt farin, salt, solsikkekerner og revet gulerod.
2. Ælt først havregryn og dernæst hvedemel i dejen lidt ad gangen, indtil dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve, tildækket og lunt ca. 1 time. 3. Slå dejen ned på et meldrysset bord og ælt den igennem. 4. Del dejen i 12 stykker og form til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, lunt og tildækket i ca. 30 min. Pensling med æg. Bagetid: Ca. 15 min. på midterste rille i en 220 grader forvarmet ovn. (varmluft 200 grader) |
|
Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne