Dampet hellefiskfilet i brun fiskefumet
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Rens og findel alle urterne. Sauter dem af i olie. Tilsæt krydderier, rødvin og fiskefond. Lad det koge for svag varme ca. 30 min. Si fumeten og mål den op. Der skal til denne ret bruges 6 dl. Resten fryses ned til senere anvendelse. Reducer de 6 dl til det halve. Skær evt. hellefisken i mindre stykker. Drys lidt salt over den og stænk den med vin. Damp den i ovnen ved ca. 200 grader i 5 - 6 minutter. Mærk om den er færdig ved at trykke let på siden af fileten, den skal mærke en anelse blød uden at være slap. Lad den trække, mens saucen færdiglaves. Pisk smør i saucen til den tykner, så må den ikke koge længere. Smag til.
Server fileten med vilde ris og solsikkespirer vendt et kort øjeblik i lidt smør. |
|
Opskriften er vist 11358 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne