Marinerede tigerrejer på salatbund

Marinerede tigerrejer på salatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Tigerrejer (Gerne frisk fra fiskehandleren)
2 dl.Rapsolie
 frisk Ingefær (efter smag)
1-2 frisk Chili
1-2 fedHvidløg
1.5 dl.Sød Hvidvin
 
 Rucolasalat
 Iceberg
 
 Evt.dild og citron til pynt
 
Opskrift:
Lav en marinade af olie, revet ingefær, hakket chili og knust hvidløg. Læg tigerrejerne heri. Lad det trække et par timer.

Varm en pande, men hold den på lav varme. (Ca. det midterste af hvad du kan skue op)

Steg rejerne. Husk at røre i dem, så de ikke brænder på nogen steder. Skru på for varmen. Når varmen er oppe, tilføj hvidvin og lad det koge ind. Tag det af varmen.

Når rejerne er kølet af lægges det på salatbund af rucola og skåret iceberg salat og serveres med brød til.

Pynt evt. med frisk dild og en skive citron.





karakterer:
Opskriften er vist 23569 gange,
og udskrevet 493 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu