Marinerede tigerrejer på salatbund
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Lav en marinade af olie, revet ingefær, hakket chili og knust hvidløg. Læg tigerrejerne heri. Lad det trække et par timer.
Varm en pande, men hold den på lav varme. (Ca. det midterste af hvad du kan skue op) Steg rejerne. Husk at røre i dem, så de ikke brænder på nogen steder. Skru på for varmen. Når varmen er oppe, tilføj hvidvin og lad det koge ind. Tag det af varmen. Når rejerne er kølet af lægges det på salatbund af rucola og skåret iceberg salat og serveres med brød til. Pynt evt. med frisk dild og en skive citron. |
|
Opskriften er vist 23569 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne