Kartoffelpandekager 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : kroeyer83 Indsendt : Red : |
|
|
Skræl evt. kartoflerne, og riv dem groft på et rivejern.
Varm olien op på en pande. Knug væden ud af en god håndfuld af de revne kartofler, og flad den ud på panden (ca. 2-3 cm tykkelse), til en lille pandekage. Steg ved jævn varme til pandekagerne er gyldne og let sprøde på begge sider. |
|
Opskriften er vist 11369 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer camilla - 2011-02-20 17:27:15 de er rigtig gode og nemme at lave ( jeg er 12 år) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne